maderoterapi

Den mest effektive behandling for at fjerne /reducere cellulitter og fedT.

Betegnelsen Maderoterapia kommer fra spansk Madero = Træ og Terapia = Terapi

Maderoterapi er en behandling, der stemmer fra Columbia og den er baseret på brug af anatomisk fremstillede træelementer som gør behandlingen 100% naturlig , uden allergiske reaktioner på huden. Denne behandling er et alternativ til en regelmæssig massage for kunder med uforholdsmæssigt lokaliserede fedtansamlinger og cellulitter.

Fordelen ved at bruge specialdesignede træelementer er at tillade intensivt tryk på fibrøs cellulite og fjerne fedtaflejringer sammen med andre toksiner under huden.

Teknikken ved denne massage indebærer en række gentagne bevægelser med forskellige træelementer på kroppen. Ved at anvende disse elementer på musklerne, fedtstoffer og cellulitter stimulerer vi kroppens lymfesystem og frigør det fra akkumulerede toksiner. Denne frigørelse fra toksiner stimulerer stofskiftet til at forbrænde fedt. Lommer af resistent cellulite er også brudt, hævelse i huden går ned og "appelsinhud" håndteres.

Vi masserer dybt inde i huden og der aktiveres cellerne indefra. Derfor er terapien særdeles effektiv til:
Reducering af celluliter, reducering af fedt, modellering lår og ben, at løfte bagdelen eliminering af toksiner, lymfatisk drænage, forbedring af kredsløb , at øge stofskiftet, reaktivering og produktionen af elastin, kollagen og vitaminer .

Hvor mange behandlinger er der brug for?

Mindst 6 og op til 10 behandlinger anbefales. Behandlingen udføres hver eller hver dag afhængigt af terapeutens vurdering samt klientens respons.

Hvem anbefaler vi ikke maderoterapi til?

Vi anbefaler ikke massage til gravide og ammende mødre, der rådes til at vente i mindst 4 måneder for at genoprette hormonbalancen for at sikre sig fuld effekt af behandlingerne. Behandlinger virker ikke i løbet af menstruations cyklus. Derudover anbefales det, at mennesker med ekstremt udtalte kapillærer og vener kommer til konsultationer, men hvis tilstanden er normal, vil massagen være meget tiltalende, da den stimulerer blodcirkulationen og blodgennemstrømningen.

Er massagen smertefuld og får man blå mærker?

De første massager kan være smertefulde, men efterfølgende føles de meget afslappende . De blå mærker er ikke fremtrederne i denne massage, men kan forekomme ved overfølsomhed i den første serie, såvel som ved en uprofessionel håndtering af træelementer.

Behandling varer ca. 30 minutter.